Annemiek Burger

Na een carrière als verpleegkundige in het ziekenhuis en verpleegkundig specialist in de farmacotherapeutische industrie ben ik voor langere tijd gaan wonen in Hong Kong. Tijdens mijn reizen door Azië heb ik veel kunnen zien, ervaren en leren van een andere, niet westerse, manier waarop je met alle aspecten van het leven kunt omgaan.

Zeker in deze tijd, waarin het leven hectisch kan zijn, is het niet altijd eenvoudig om voldoende innerlijke rust en de juiste balans te vinden in je leven. Er zijn zoveel meer mogelijkheden die wij kunnen leren om onze energie beter te benutten en daarmee ons leven meer in balans te krijgen.

Inmiddels heb ik in de afgelopen 20 jaar vele honderden mensen succesvol mogen behandelen. De kracht van de door mij gebruikte therapievormen hebben mij in staat gesteld bij mijn klanten de diepere oorzaak van het probleem te lokaliseren en dat te behandelen.

  

Ik heb geleerd en ervaren dat we onze geestelijke en lichamelijke problemen werkelijk kunnen oplossen door gebruik te maken van behandelingen en technieken die gericht zijn op het loslaten van gedachten welke stress en gezondheidsproblemen veroorzaken.

 

Ik help je dan ook graag met het herstellen en behouden van een goede gezondheid en een stabiel zelfbewustzijn.

Mijn doel is uiteindelijk om je eenvoudige handvatten mee te kunnen geven waarmee je beter in staat zult zijn om te gaan met de dagelijkse stress die je in je leven tegen zult komen.

© 2018

WB designs​