Ryanne

"Fantastische plek! Elke keer als ik bij Annemiek ben geweest zijn mijn lijf en geest weer helemaal in balans. Het is echt een cadeau aan mezelf om hier naartoe te gaan!"

Janet

"Met Spreng vind ik het belangrijk een warme omgeving te creëren waar je je veilig en geborgen voelt. Een open sfeer waarin je kunt leren om onbevangen naar jezelf te gaan kijken. Hierdoor kan er zelfonderzoek en ontwikkeling plaatsvinden. En dat is wat Nieuwegracht 77 is, warm en persoonlijk en daar draagt Annemiek Burger zeker aan bij. De Sprengsessies en Mindfulness workshops vinden hier plaats."

Ingeborg

"Ben je op zoek naar een spirituele en transformatieve massage: ga naar Annemiek! Tijdens een drukke periode in mijn leven boekte ik een behandeling bij haar in haar mooie studio. De treatment kinesiologie in combinatie Bowen voelde bijzonder, kwalitatief en hoogstaand. Annemiek heeft veel ervaring, kennis, is gepassioneerd maar heeft vooral veel liefde voor haar vak. Onder haar handen voelde ik me echt herboren worden. Fantastisch!"

Petra

"Wat kan ik me verheugen op een bezoek aan Annemiek. Een lieve, warme vrouw die me altijd weer vol energie en ontspannen naar huis laat gaan. Ze ontvangt je in jaar prachtig ingerichte ruimte met een kopje warme gemberthee. Samen bespreken we welke behandeling past bij mijn behoeften en stemming van dat moment. Voor mij is dat meestal een hot stone massage met heerlijk ruikende etherische oliën."

 

"Annemiek neemt uitgebreid de tijd voor me en straalt rust uit. Ik voel me in een tijdloos universum. Na afloop praten we nog even na. Ik voel me herboren en vederlicht verlaat ik de Nieuwegracht 77"

"Na een behandeling Kinergetics en Bowen van Annemiek voelde ik me écht beter. Ik had al een half jaar last van een 'frozen shoulder'. Tot mijn verbazing kon ik in de dagen erna mijn arm weer een stuk hoger krijgen en op die schouder slapen. De schouder doet weer mee met de rest. Ik vind Annemiek zeer professioneel!!"

Henk

‘Gouden handen’.

“Het zijn niet alleen de ‘gouden handen’ van Annemiek, waardoor je een massage meemaakt als nooit tevoren. Zij maakt ook een analyse van eventuele, dieper liggende oorzaken van pijn, vermoeidheid of onrust en biedt daarvoor een kaleidoscoop aan aanvullende behandelingen. Haar vermogen om verbinding te maken en verlichting te bieden is iets heel bijzonders om mee te maken.” ​

© 2018

WB designs​