top of page

BODY BALANCE ME

OVERWIN DE STRESS

Wat is het dat jou zelfvertrouwen en balans geeft? Hoe neem je gas terug als

je leven maar door raast? En waar houdt werk op en begin jij?

De antwoorden liggen in jou, maar ik wil je graag helpen ze te vinden.

Mijn behandelingen en technieken helpen je met het loslaten van gedachten

die spanningen en gezondheidsklachten veroorzaken. Met eenvoudige handvatten

kan ik je weerbaar maken tegen de stress van alledag. Zodat je weer

ruimte hebt om te groeien en, wie weet, jezelf opnieuw uit te vinden.

 

 

WELKE THERAPIEVORMEN GEEF IK?

DE KRACHT VAN DE ADEM

Adem speelde altijd een belangrijke rol in mijn leven en mijn therapieën. Ik deed veel aan yoga, waarin de adem een grote rol speelt. Ik gaf meditatie workshops waarbij adem gebruikt wordt om in een diepe staat van rust te raken.  En ik gaf een ademoefening mee aan mijn klanten. Maar steeds vaker voelde ik dat het niet om die ene oefening ging maar om hoe we de gehele dag en nacht ademde. Toen ik zelf in een stressvolle situatie belandde en ontdekte hoe de adem mij weer regie over mijn eigen leven gaf besloot ik me meer en meer te verdiepen in die kracht. Sindsdien bied ik mijn klanten een complete adem therapie aan.

 

Ademcoaching: voor wie?

Vermoeidheid, Burn-out, Covid-19, M.E., fybromyalgie
Insomnia
Rug- en schouderklachten
Hoofdpijn
Chronische pijn
Chronische hyperventilatie
Angst & paniek aanvallen
Spijsvertering klachten
Hartkloppingen, druk op de borst

Ervaar dat de kracht in je leven in jezelf zit!

Hoe lang wil je jouw energie nog laten slapen? 

“Een WAUW ervaring! Annemiek wist me met behulp van de verbonden ademhaling van mn hoofd naar m’n hart te krijgen! Ik voelde me veilig tijdens het ademen en krachtig na de sessie. 
Ik kon daarna weer creatief denken en zag oplossingen voor zaken waar ik al lange tijd mee rondliep. Ik voel dat ik weer de piloot van eigen leven ben!

Marion


 

KINERGETICS

Vrijwel iedere massage of therapie die ik geef begint met kinergetics. Met behulp

van spiertesten kan ik pijn en stress in het lichaam lokaliseren. Het werkt

geweldig in combinatie in met Bowen, om je te bevrijden van onder meer

hoofdpijn, nekpijn, gewrichtspijn, zenuwpijn en overbelastingsblessures.

Ben je op zoek naar een spirituele en transformatieve massage: ga naar Annemiek! Tijdens een drukke periode in mijn leven boekte ik een behandeling bij haar in haar mooie studio. De treatment kinesiologie in combinatie Bowen voelde bijzonder, kwalitatief en hoogstaand. Annemiek heeft veel ervaring, kennis, is gepassioneerd maar heeft vooral veel liefde voor haar vak. Onder haar handen voelde ik me echt herboren worden. Fantastisch!

Ingeborg, (drukbezette) art director

BOWEN

Dit is het ‘vleugje magie’ waar ik hierboven over sprak.
Bowen therapie is een vorm van bindweefselmassage. Deze techniek brengt het lichaam op een natuurlijke manier weer in balans. Door kleine en zachte rolbewegingen op verschillende plaatsen op het lichaam wordt een keten van reacties op gang gebracht. 
De behandeling is pijnvrij en niet belastend, en geschikt voor iedere leeftijdsgroep.

 

Het helpt onder meer bij:

hoofdpijn/migraine

rug- en nekpijn

schouderklachten/ frozen scholder

gewrichtspijn/artrose/artritis

kaakpijn

sportblessures

hernia

RSI

ademhalingsproblemen

menstruatie-/overgangsklachten

fibromyalgie

stress/burnout

slapeloosheid

darmproblematiek

Na een behandeling Kinergetics en Bowen van Annemiek voelde ik me écht beter. Ik had al een half jaar last van een 'frozen shoulder'. Tot mijn verbazing kon ik in de dagen erna mijn arm weer een stuk hoger krijgen en op die schouder slapen. De schouder doet weer mee met de rest. Ik vind Annemiek zeer professioneel!!
Ferdinand

HOTSTONE-AROMATHERAPIE

Hotstone-aromatherapie en de essentiële olieën die daarbij horen, gaan jouw gezondheid op de lange termijn ontelbaar veel goed doen. Ze reduceren stress, spierpijn en spanningen, en ook je huid zal je er eeuwig dankbaar voor zijn. Emotioneel ervaar je balans: je bent weer helemaal in harmonie met jezelf. Aromatherapie kan een goede aanvulling zijn op een medische behandeling.

HEAD TO TOE (REFLEXOLOGIE)

De Indiase hoofdmassage is een eeuwenoude Ayurvedische massage. Het is een ontspannende en tegelijkertijd energetische massage vorm. 

Het verbetert je energie niveau geeft een diepe ontspanning, betere ademhaling en meer energie. 

 

Voetzool reflex therapie kan helpen lichaam en geest in balans te brengen. Onopgeloste problemen kunnen energie blokkades veroorzaken. 

Het lichaam is in balans wanneer de levensenergie ongehinderd kan stromen. Wanneer dit niet het geval is kunnen ziekte, pijn en andere klachten ontstaan. 

Wat kan ik me verheugen op een bezoek aan Annemiek. Een lieve, warme vrouw die me altijd weer vol energie en ontspannen naar huis laat gaan. Ze ontvangt je in jaar prachtig ingerichte ruimte met een kopje warme gemberthee. Samen bespreken we welke behandeling past bij mijn behoeften en stemming van dat moment. Voor mij is dat meestal een hot stone massage met heerlijk ruikende etherische oliën. Annemiek neemt uitgebreid de tijd voor me en straalt rust uit.Ik voel me in een tijdloos universum. Na afloop praten we nog even na. Ik voel me herboren en vederlicht verlaat ik de Nieuwegracht 77

Petra

KLANK EN ONTSPANNING

In tegenstelling tot een klassieke massage is er bij een klankschaal massage nauwelijks direct lichamelijk contact tussen mij als therapeut en jou als klant.

Bij een klankschaalbehandeling vindt de massage plaats via trillingen. De schalen worden op het geklede lichaam geplaatst. Door zacht aanslaan beginnen ze te trillen. Die trillingen worden aan het lichaam door gegeven, waardoor de spieren diep ontspannen. Er ontstaat een doorstroming, die de energiebanen en de doorbloeding stimuleert. De darm wordt geprikkeld om binnen een aantal uren te ontlasten. 

Een klank schaal massage nodigt het lichaam onder andere uit tot: 

Ontspanning

Betere balans tussen lichaam en geest

Meer energie

Verbeterde nachtrust

Loslaten van blokkades en spanningen

Verbeterde concentratie

SUPLEMENTEN ADVIES

In het verlengde van mijn behandelingen om je vitaler te voelen, kunnen de supplementen van Salusmed een effectieve aanvulling zijn. Aan de hand van een vragenlijst stellen orthomoleculaire  experts van Salusmed een persoonlijke mix van supplementen voor je samen. Daarbij gebruiken ze microvoedingsstoffen, die geleidelijk in je lichaam worden opgenomen.

 

 De Zwitserse firma Salusmed bestaat meer dan dertig jaar en ik werkte al eerder met ze samen, in mijn praktijk in Hong Kong. Mijn eigen ervaring is dat deze supplementen heel effectief zijn in het herstellen van je stofwisseling. Maak vrijblijvend een persoonlijke of telefonische afspraak voor een advies.

HEB JE INTERESSE IN EEN BEHANDELING?

Neem dan gerust contact op voor een afspraak. Aan de hand van een gratis intake spreek ik samen met jou door wat we gaan doen. Zo weet je zeker dat de behandeling precies op jouw lijf geschreven is. Heb je interesse? Neem contact op via 

06-86139394 of stuur mij een bericht via onderstaand formulier. 

Therapievormen

 • Kinergetics

 • Bowen

 • Hotstone-aromatherapie

 • Head To Toe (reflexologie)

 • Ademtherapie

 • Klankschaal behandeling

 • Polyvagaal therapie

 • Magnesium pakking

Tarieven

 • Intake (15 minuten): gratis

 • € 70,- voor 60 minuten

 • € 90,- voor 90 minuten

Mijn Behandelingen

Helpen onder meer

tegen:

 • Hoofdpijn/migraine

 • Rug- en nekpijn

 • Schouderklachten/frozen scholder

 • Gewrichtspijn/artrose/artritis

 • Kaakpijn

 • Sportblessures

 • Hernia

 • RSI

 • Ademhalingsproblemen

 • Menstruatie-/overgangsklachten

 • Fibromyalgie

 • Stress/burnout

 • ADHD

 • Long COVID-19

 • Hyperventilatie

 • Slaap problemen

behandeling
Anchor 1
bottom of page